Close

Kirjapaino


Mikäli sinulla on valmiit painovalmiit aineistot ja haluat painaa niitä, voimme tarjota sinulle erittäin edulliset hinnat painatukselle. Lataa tiedostosi ja lähetä meille tarjouspyyntö. Palaamme asiaan mahdollisimman pian sopivan tarjousehdotelman kera


  

 

Soita meille!

Lähetä meille sähköpostia

Valmiit painovalmiit aineistot – kirjan painatus

Tarjoamme asiakkaillemme edullista painatusta, sillä teemme yhteistyötä monen painotalon kanssa – painamme suuria painatusmääriä ja tarjoamme siksi hyviä hintoja.

Meillä on pitkää kokemusta - kun tilaat painovalmiin aineiston painatusta voit lisätä tilaukseesi myös muita palveluja (varastointi, jakelu + myynti)

Painatusmäärät kuukaudessa on noin 30 000 kappaletta.


Kun tilaat painovalmiin aineiston painatusta henkilökohtainen neuvoja avustaa sinua koko kirjan tekemisen prosessin aikana ja yhteydenpidossa painotalojen kanssa


Meidän pitkän kokemuksemme ansiosta voimme valita parhaitten painotalojen palveluita, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia painotöiden laadusta ja yhteydenpidosta painotalojen kanssa - me hoidamme sen! 


Teemme myös yhteistyötä eri erikoisalojen painotalojen kanssa, jotta pystyisimme käsittelemään tilauksia riippumatta kirjan formaatista, sidonnasta tai painoerän koosta.