Kirjapainopaketti

    • Henkilökohtainen projektipäällikkö
    • Paras valinta kirjan painamiseen
    • Huolehdimme painotuotannosta
    • Laadunvarmistus
Alkaen 1,92 € per kirja
Varastossa

Paras valinta kirjasi painattamiseen

Bookea painaa noin 30 000 kirjaa kuukaudessa ja on paras valinta, jos haluaa valita luotettavan, vakaan ja kokeneen kirjapainokumppanin.
Kun painatat kirjasi meidän kauttamme, sinun ei tarvitse käyttää aikaa viestintään eri painotalojen kanssa. Sinulla on aina paras painotalo saatavillasi.
Huomaa, että jos toimitat painovalmiita tiedostoja, jotka olet laatinut itse tai jonkun avustuksella, olet myös itse vastuussa lopputuloksesta. Painovalmis aineisto on PDF-tiedosto, johon ei tarvitse tehdä mitään muutoksia, vaan kirjapaino voi painaa sen sellaisenaan. Painovalmis aineisto tarkoittaa myös sitä, että sivukoko on sama kuin tilattu koko. Pyydä tarvittaessa aineisto-ohjeita projektipäälliköltäsi.

Bookea ei tarjoa neuvoja, konsultointia tai muuta tukea tekijöille tiedostojen luontiprosessissa ja taiton tekemisessä. Jos tekijät haluavat valmistaa painotiedostot itse, he valmistelevat tiedostot täysin itsenäisesti. Bookea tarjoaa tätä varten yleiset painotalojen ohjeet painotiedostojen valmisteluun sekä kansipiirroksen kantta varten sillä hetkellä, kun sisäsivutiedosto on täysin valmis.

Jos sinulla ei ole painovalmis aineisto, voit tilata Bookealta graafisen suunnittelijan palveluja lisämaksusta. Bookean graafikko tekee taiton InDesign-ohjelmalla. Sitä varten käsikirjoituksen tulee olla täysin valmis ja MS Word -muodossa.

Kirjapainon asiantuntijat

Voit painattaa kirjasi meillä erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Olemme kirjojen ja kirjapainoalan asiantuntijoita. Jos tiedostosi ovat painovalmiita, Bookean Kirjapainopaketti on oikea valinta sinulle.
Vuosien kirjapainokokemuksemme ansiosta meillä on hyvä kontaktit useisiin korkealaatuisia kirjoja painaviin kirjapainoihin. Koska painatamme suuria kirjamääriä kuukausittain, pystymme tarjoamaan palvelun edullisemmin, kuin jos ottaisit itse yhteyttä painotaloihin.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kirjapainopaketti