Tee oma kirjasi

Tee oma kirjasi

Olemme kirjajulkaisun asiantuntijoita - painata oma kirjasi Pohjoismaiden suurimmalla kirjajulkaisijalla. Olemme työskennelleet kirjojen parissa vuodesta 2008 ja olemme mukauttaneet palveluitamme niin, että sinun on mahdollisimman helppoa julkaista oma kirja. Jos tarvitset lisäapua esimerkiksi kannen kanssa, muokkauksessa tai oikoluvussa, meillä on kohtuuhintaiset palvelut kaikkiin näihin tarpeisiin.

 

Kaikki mitä tarvitset oman kirjasi tekemiseen

Bookean ansiosta oman kirjan julkaiseminen ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin nyt. Kirjatarjouksemme ovat räätälöityjä, jotta löydät sellaisen, jonka tarvitset oman kirjasi tekemiseen - mahdollisuudet ovat rajattomia. Kun aiot tehdä oman kirjan, voimme hoitaa koko prosessin - tai voit valita tietyt osat palveluistamme, täysin tarpeidesi mukaan. Olemme joustavia ja tarjoamme sinulle räätälöityjä ratkaisuja pitäen sinut kirjailijana keskipisteessä ja varmistamme, että saat erinomaista palvelua.

Hyvien yhteyksiemme kautta mm. suunnittelijoiden, graafikoiden, painotalojen kanssa varmistamme, että et saa vain erittäin hyvin tuotettua kirjaa, mutta myös todella hyvän hinnan.

Jos haluat sijoittaa kirjaasi ja huolitella sen aivan kuin suurella kustantajalla, se ei ole mikään ongelma, mutta jos teet sitä todellisessa omakustannehengessä ja haluat tehdä kaiken itse ja vain käyttää painatusta ja jakelua tai painattaa kysynnän mukaan, se sopii myös meille täydellisesti. Budjetistasi ja toiveistasi riippumatta löydämme sopivan ratkaisun - ota meihin yhteyttä tänään, jotta pääset tekemään oman kirjasi. Jokaisella on tarina - autamme sinua tuomaan sen esiin!

 

 

Bookean edullinen all-in-one-paketti

Paketteihimme olemme keränneet Bookean suosituimmat palvelut, jotka auttavat oman kirjan julkaisussa. Saat henkilökohtaisen projektipäällikön ja apua esimerkiksi kannen suunnittelussa, asiakirjojen lisäämisessä, käsittelyssä, jakelussa, markkinoinnissa ja paljon muuta. Kaikki tämä siksi, että kirjastasi tulisi mahdollisimman hyvä! Paketteihin sisältyy usein vähintään 100 kopiota.

Kirjan painatus – painovalmiit tiedostot

Jos sinulla on painovalmiita tiedostoja, voimme tarjota erittäin kilpailukykyiset hinnat kirjojen painamiseen. Lataa tiedostot tai lähetä hakemus, niin lähetämme sinulle tarjouksen, jolla voit painattaa kirjan omien vaatimustesi ja halutun painosmäärän mukaan.

Kolme tapaa oma kirjan tekemiseen

Kirjanjulkaisun all-in-one-paketti 

Jos haluat tehdä kirjan ja haluat ammattitaitoista apua mm. suunnitteluun ja neuvontaa koskien hinnoittelua, julkaisemista jne., valitse Bookean Omakustannepaketin. Kun olet lähettänyt tilauksesi, sinulle nimetään projektipäällikkö, joka tulee kumppaniksesi matkalle käsikirjoitusvaiheesta omaan valmiiseen kirjaasi. Kirjatarjouksiamme arvostavat erityisesti henkilöt, jotka eivät ole tietokonetaitureita tai perehtyneitä suunnitteluun, ja ne sopivat myös niille, joilla ei ole tuntikausia ylimääräistä aikaa kirjan kirjoittamisen lisäksi.

Kirjan painaminen

Painamme yli 30 000 kirjaa kuukaudessa. Jos haluat painattaa oman kirjaasi ja sinulla on painovalmiita tiedostoja, voimme auttaa sinua. Bookea tarjoaa erittäin kilpailukykyiset hinnat. Se on yksinkertaista, lataat tiedostot tai pyydät tarjousta, ja lähetämme sinulle hinnat, jotka liittyvät oman kirjan tekemiseen toiveidesi mukaan.

Kirjatyökalu - luo kirjoja verkossa ilmaiseksi. Tulossa pian!

Lanseeraamme pian kirjatyökalun, jonka avulla oman kirjan luominen verkossa on helpompaa kuin koskaan. Kirjatyökalu on ilmainen. Halusitpa kirjoittaa kirjan suoraan työkaluun tai tuoda käsikirjoituksen Word-tiedostosta, lopputulos on aina korkealaatuinen. Voit viedä kirjasi pdf-muodossa, ePub-muodossa ja/tai MOBI-muodossa. Valitse itse - annamme sinulle vapaat kädet omaan kirjaasi. Koska teet oman kirjasi itse, saat parhaan hinnan sen painoon.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Puoli vuoden aikana olen julkaissut kaksi kirjaa Bookean avulla. Yhteistyössämmme arvostan eniten nopeaa ja ammattilaista apua sisuksen taitossa ja kannen suunnittelussa..

Gunnar Sommestad

Svenska resan av Gunnar Sommestad

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Minä olen erittäin tyytyväinen tähän yhteistyöhön. Se on toiminut sujuvasti ja hienosti.

Magnus Ljunggren

Rysk kulturmosaik. 200 miniatyrer 1988 - 2018 av Magnus Ljunggren

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Mielestäni yhteistyö on ollut erittäin hyvää ja olen ihan supertyytyväinen :)

Modou Bah

Frihetsberövad av psykiatrin av Modou Bah

Miksi teetättäisit kirjan meillä?

 

Olemme Pohjoismaiden suurin kirjajulkaisija ja meillä on monen vuoden kokemus kirjatuotannosta - painamme yli 30 000 kappaletta kuukaudessa, ja olemme olleet toiminnassa jo vuodesta 2008 lähtien. Kirjatarjouksemme ja kirjatyökalumme on mukautettu sinulle, jotta löydät sen, mitä tarvitset oman kirjasi tekemiseen - mahdollisuudet ovat rajattomia. Kiitos hyvien yhteyksiemme mm. suunnittelijoiden, graafikoiden, painotalojen kanssa, varmistamme, että et saa vain erittäin hyvin tuotettua kirjaa, mutta myös todella hyvän hinnan.

Olemme kiitollisia siitä, että meillä on niin paljon tyytyväisiä ja takaisin palaavia asiakkaita. Monet uudet kirjailijat tulevat myös meille juuri sellaisten henkilöiden suosittelemina, jotka ovat tehneet kirjansa kanssamme. Kun teet oman kirjan, pystymme hoitamaan koko prosessin – tai voit valita tiettyjä haluamiasi kirjatarjouksien osia tarpeidesi mukaan. Tulevaisuudessa voit myös luoda oman kirjan verkossa ilmaiseksi Bookean kirjatyökalulla.

 

Henkilökohtainen projektipäällikkö

Kun teet oman kirjan tilaamalla jonkin edullisista kirjatarjouksistamme, sinulle nimetään henkilökohtainen projektipäällikkö. Projektipäällikkö on apunasi ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi. On äärimmäisen tärkeää, että tekijämme tuntevat olevansa mukana ja hallitsevat omaa kirjaansa.

Kannen suunnittelu

Siisti ja hyvin suunniteltu kansi on ratkaisevan tärkeää teoksesi myynnin kannalta. Kun teet oman teoksen perustuen johonkin kirjatarjouksistamme, autamme sinua ilmaiseksi kannen kanssa, edellyttäen, että annat projektipäällikölle lähtöidean valokuvan tai piirroksen muodossa.

Olemme joustavia ja tarjoamme sinulle räätälöityjä ratkaisuja pitäen sinut kirjailijana keskipisteessä ja varmistamme, että saat erinomaista palvelua. Jokaisella on tarinansa - autamme sinua kertomaan sen!

Meistä tulee tuotantokumppanisi. Bookean ansiosta teoksesi julkaiseminen ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin nyt. Jos haluat sijoittaa kirjaasi ja huolitella sen aivan kuin suurella kustantajalla, se ei ole mikään ongelma, mutta jos teet sitä todellisessa omakustannehengessä tehdä kaiken itse ja vain käyttää painatusta ja jakelua tai painattaa kysynnän mukaan, se sopii myös täydellisesti. Budjetistasi ja toiveistasi riippumatta löydämme sopivan ratkaisun - ota meihin yhteyttä tänään, jotta pääset tekemään oman kirjasi.

Useiden toimijoiden kirjapainon hinnat

Meillä ei ole omaa kirjapainoa, vaan vakiintunut yhteistyökumppaniverkosto useista eri painotaloista, jotka soveltuvat erilaisiin kirjatuotantoihin. Esitämme vähintään yhden painotalon tarjouksen.

Kerro tarinasi ja muuta maailmaa

Monet kantavat tarinaa, joka kiinnostaa myös muita. Se voi olla sukukroniikka, romaani, valokuvakirja jne. Usein nämä tarinat ovat lähtöisin kirjailijan omista kokemuksista ja hän haluaa jakaa ne, jotta maailmasta tulisi hieman parempi paikka. Monet, jotka ovat käyneet läpi vaikeita aikoja, ovat saaneet oivalluksia, jotka kiinnostavat ja inspiroivat monia muita. Monet parantuvat kirjoittamalla - sitä kutsutaan terapeuttiseksi kirjoittamiseksi.

Luonnollisesti myös fantastinen romaani tai fantasiatarina voi innostaa lukijaa. Kaunokirjallisuuden kirjoittaminen on myös henkilökohtaisen kehityksen muoto ja auttaa monia löytämään uusia lähestymistapoja elämäänsä. Kirjoittaminen on nykyään yksi suosituimmista vapaa-ajanharrastuksista. Monissa kirjoittajayhdistyksissä tuetaan ja autetaan toisia.

Soita meille

+358 50 5014479

Kysymyksiä ja vastauksia oman kirjan tekemisestä

Jos haluat tehdä oman kirjan, sinulla on todennäköisesti useita kysymyksiä aiheesta - täältä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia. Ota yhteyttä, jos et löydä vastausta kysymykseesi.

 

- Kuinka kauan oman kirjan tekeminen kestää?

Siihen on vaikea vastata, koska kaikki projektit ovat erilaisia, mutta joitakin suuntaviivoja:

Jos tilaat yhden kirjan tarjoustemme joukosta, sinun pitäisi odottaa vähintään 6–8 viikkoa siitä, kun olemme vastaanottaneet käsikirjoituksen. Itse kirjan painamisen lisäksi on useita vaiheita, jotka on käytävä läpi huolellisesti kirjan osalta.

- Kuinka paljon oman kirjan tekemisellä antsaitsee?

Voit itse päättää, kuinka paljon haluat ansaita kirjallasi. Kirjaan sijoitettuja rahoja ei ole vaikeaa tienata takaisin, kun teet kirjan meillä. Edullisilla painohinnoillamme ja kohtuuhintaisilla kirjatarjouksillamme luomme sinulle erittäin hyvän kasvualustan, jotta voit tehdä rahaa omalla kirjallasi.

- Mitä oman kirjan tekeminen maksaa?

Jos päätät tilata jonkin edullisista kirjatarjouksistamme, ne eroavat riippuen siitä, kuinka monta kirjaa haluat painattaa ensimmäisenä painoksena sekä kirjan painomuodosta. Lue lisää teoksistamme täältä! Kirjailijapaketti on yksi kaikkein tilatuimmista kirjapaketeistamme, jonka voit saada niinkin alhaiseen hintaan kuin 1,9 euroa per kirja tai jopa alle.