null

Painata kirjasi Bookeassa

Kirjapainon asiantuntijat

Meillä voit painattaa kirjan erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kirjat ja kirjojen painatus ovat se, mitä osaamme tehdä parhaiten. Jos sinulla on jo valmiita tiedostoja - olitpa sitten luonut ne itse tai saanut ystävältä tai suunnittelijalta apua niihin – Bookean painopaketti on oikea valinta sinulle.

Vuosien kirjapainokokemuksemme ansiosta meillä on hyvin kehittyneet painokontaktit useissa painotaloissa, jotka painavat laadukkaita kirjoja. Kun painatamme kirjoja suuria määriä joka kuukausi, meillä on mahdollisuus myös painaa hintoja alhaisemmaksi kuin sinulla, jos ottaisit itse yhteyttä suoraan painotaloihin.

Saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua ja vastaa kaikkiin painantaan liittyviin kysymyksiin, ehdottaa teoksellesi sopivaa paperia ja paljon muuta. Voit myös välttyä kieleen liittyviltä väärinkäsityksiltä, joita saattaa ilmetä, jos etsit itse painotaloja ulkomailta.

Paras valinta kirjan painatukseen

Bookea painaa noin 30 000 teosta kuukaudessa ja on paras valinta heille, jotka haluavat painaa kirjan luotettavan, vakaan ja kokeneen painokumppanin kanssa.

Painamalla kirjasi meidän kauttamme, sinun ei tarvitse tuhlata aikaa yhteydenpitoon useiden eri painotalojen kanssa. Löydät aina parhaan ja oikean painotalon.

Painopakettimme avulla sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko kirja hyvä vai ei - asetamme erittäin korkeat laatustandardit painotaloille, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Huomaa, että jos toimitat itse painovalmiita tiedostoja, joita olet tehnyt joko itse tai joihin olet käyttänyt ulkoisia suunnittelijoita, olet itse vastuussa painotiedostojen tuloksista ja lopputuloksesta.

Kirjan painatus Bookealla on edullista

Olemme yksinkertaistaneet prosessia asiakkaillemme niin pitkälle kuin mahdollista, riippumatta siitä, toimitatko valmiit painovedokset, luotko teoksesi itse kirjatyökaluillamme vai käytätkö jotakin meidän hyvistä kirjatarjouksistamme. Ota yhteyttä yhteyshenkilöömme, joka vastaa koko prosessista.

Meillä on kumppaneina useita eri painotaloja, joiden kanssa teemme yhteistyötä ja jotka kaikki toimittavat korkealaatuisia valmiita tuotteita. Kun lähetät tarjouspyynnön, pyydämme hintoja useilta eri painotaloilta, jotka kaikki ovat erikoistuneet juuri kirjojen tulostamiseen. Teemme tämän, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman hyvän hinnan. Painotalot, joiden kanssa työskentelemme, painavat kirjoja useille Pohjoismaiden suurimmille kustantajille. Tilauksen jälkeen saat oman yhteyshenkilön, joka hoitaa kaikki yhteydenotot painotaloon ja joka huolehtii painotiedostoistasi ja muista kysymyksistä, joita sinulla saattaa olla koskien kirjatuotantoa.

Tämä on suuri etu, toisin kuin painotalojen etsiminen itse. Ensinnäkin sinulla on takana vakavasti otettava yritys, joka toimii laadunvarmistajana - jos olet löytänyt oman ulkomailla sijaitsevan painotalon, voi olla vaikeaa arvioida laatua, ja voi myös olla ongelmallista hoitaa kaikkia kontakteja painotalon henkilökunnan kanssa. Jos jokin menee pieleen, voi myös olla vaikea vaatia omia oikeuksiaan. Maallikkona voi olla vaikea ymmärtää alan terminologiaa. Autamme sinua niin, ettei sinulle aiheudu tarpeettoman kalliita väärinkäsityksiä. Bookean palkkaaminen on siis turvallisempaa kuin koko prosessin hoitaminen itse - ja voit myös saada edullisemman hinnan meidän kauttamme volyymialennuksemme ansiosta. Kirjojen painatus Bookealla on edullista.

Bookea on luotettava kumppanisi kirjojen painannassa!

Soita meille

+358 50 5014479

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Puoli vuoden aikana olen julkaissut kaksi kirjaa Bookean avulla. Yhteistyössämmme arvostan eniten nopeaa ja ammattilaista apua sisuksen taitossa ja kannen suunnittelussa..

Gunnar Sommestad

Svenska resan av Gunnar Sommestad

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Minä olen erittäin tyytyväinen tähän yhteistyöhön. Se on toiminut sujuvasti ja hienosti.

Magnus Ljunggren

Rysk kulturmosaik. 200 miniatyrer 1988 - 2018 av Magnus Ljunggren

Mitä asiakkaamme sanovat meistä?

Mielestäni yhteistyö on ollut erittäin hyvää ja olen ihan supertyytyväinen :)

Modou Bah

Frihetsberövad av psykiatrin av Modou Bah

Näin yksinkertaista on painattaa kirja Bookealla

Meidän puoleemme on helppo kääntyä. Käytä alla olevaa tarjouslomaketta, niin otamme sinuun yhteyttä. Liitä painotiedostot lomakkeeseen tai lähetä tarkempi erittely. Lisää lomakkeeseen tiedot liittyen kokoon, sidontatyyppiin (tarjoamme painetut kirjat kaikissa suosituissa siteissä - kova kansi, pehmeä kansi, spiraalisidos, flexicover, jne.), sivujen määrä, värisivujen lukumäärä ja mahdolliset paperivalinnat. Käänny painoasiantuntijan puoleen. Painatamme kaikenlaisia kirjoja, esim. valokuvakirjat, kauppakirjat, keittokirjat, reseptikirjat, romaanit, runokokoelmat, sukukronikat, dekkarit ja kahvipöytäkirjat. Palamme mielellämme sinulle tarjouksella kirjasi painatuksesta.

Jos sinulla ei ole painovalmiita tiedostoja, vaan tarvitset apua niiden valmistuksessa, suosittelemme, että valitset sen sijaan jonkin kirjatarjouksistamme. Jokaisella ei ole käyttää aikaa kirjan muotoiluun, vaan enemmän halua keskittyä itse kirjoittamiseen. Siksi meillä on kohtuuhintaisia kirjatarjouksia, joissa suurin osa palveluista sisältyy hintaan.

Soita meille

+358 50 5014479

Näin painatat kirjan kirjapainossamme

 

 
 

Lähetä painatuspyyntö

Liitä painotiedostot lomakkeella tai lähetä erittely. Lisää tiedot koosta, sidontatyypistä, sivujen määrästä, värisivujen lukumäärästä ja paperivalinnasta. Painovalmis tiedosto on mukautettu PDF:ksi - yksi kantta varten, toinen sisällölle. Word-tiedosto ei ole koskaan painovalmis.

 
 

Otamme sinuun yhteyttä

Otamme sinuun yhteyttä lähettämällä tarjouksen, jossa on parhaat hinnat niiltä painotaloilta, joiden kanssa työskentelemme.

 
 

Tilaus tehdään

Huolehdimme tilauksestasi ja lähetämme sen kirjapainolle. Saat meiltä oman yhteyshenkilön, joka on yhteydessä painotaloon ja auttaa sinua kaikkiin kysymyksiisi liittyen. Kaikki tämä siksi, että voisit tuntea olosi turvalliseksi!

 
 

Kirjasi toimitetaan

Kirjasi toimitetaan painoehdotuksessasi määritettyyn osoitteeseen. Tietenkin myös me voimme varastoida painetut kirjasi, jos niin haluat. Se on täysin ilmaista 12 kuukauden ajan. Käyttämämme kuljetusyritykset ovat yleensä DHL tai HRX. Saat toimituksen ovellesi tai postiin. Kiireellisissä tapauksissa voimme tarjota pikatoimitusta - ota yhteyttä henkilökohtaiseen projektipäällikköösi.