null

Näin omakustanneteokset toimivat - vinkkejä ja neuvoja

Tässä kerromme, mitä omakustanne tarkoittaa ja miten se toimii. Alla on tärkeitä tietoja omakustanteista, ja toivomme, että teemme sinun työstäsi omakustantajana hieman helpompaa. Meillä on pitkä kokemus ja paljon asiakkaita - kirjat ja varsinkin omakustanteet ovat se, mitä osaamme parhaiten. Olemme työskennelleet omakustanteiden parissa vuodesta 2008 ja olemme Pohjoismaiden suurin kirjajulkaisija. Asiakkaitamme ovat sekä yksityishenkilöt että yritykset. Kaikenlaiset kirjat ja lajityypit ovat edustettuina meillä: esimerkiksi runot ja dekkarit, novellikokoelmat ja elämäkerrat, kuvakirjat ja nuorisoromaanit, ei-fiktiiviset kirjat ja sci-fi ja monet muut.

Julkaisemme keskimäärin yhden kirjan päivässä ja painamme yli 30 000 kirjaa kuukaudessa. Vulkan huolehtii julkaisustasi ja antaa sinulle resursseja, joita tarvitset muuttaessasi käsikirjoituksesi julkaistuksi ja painetuksi teokseksi. Omakustannekirjoja voi ostaa yleisistä kirjakaupoista, jotta voit tavoittaa lukijasi, mutta kirjan voi pitää myös yksityisenä - päätät asiasta itse.

Omakustanne tarjoaa sinulle mahdollisuuden hallita kirjajulkaisua

 

Kun teet omakustanteen, olet itse oma kustantajasi. Bookea tarjoaa halutessasi myös varastointi- ja jakelupalveluita, joita monet arvostavat. Tärkeän ohjauksen lisäksi voit myös tienata rahaa teoksellasi. Omakustanteissa monet omakustanteen tekijät valitsevat niin, että Bookea käsittelee vaikeita ja tylsiä vaiheita (kuten postitus, laskutus, maksujen seuranta jne.). Sinun ei tarvitse huolehtia mistään, vaan voit käyttää aikaa siihen, mikä mielestäsi on tärkeintä, kun valitset omakustanteen tekemisen. Jos haluat saada lisää apua julkaisuusi liittyen, sinun kannattaa valita yksi Bookean ainutlaatuisista kirjapaketeista.

Olemme keränneet joukon suosittuja palveluita pakettimuotoon, kuten kannen suunnittelun, sisäsivujen asettelun ja muita. Sinulle osoitetaan henkilökohtainen projektipäällikkö, joka ohjaa sinua koko prosessin ajan. Bookea tarjoaa sekä nidottuja (kovakantisia) että useita vaihtoehtoja pehmeäkantisista nidoksista.

Jos sen sijaan haluat tilata vain painatuksen ja sinulla on valmiita painokelpoisia tiedostoja, me Bookealla voimme tarjota erittäin hyviä hintoja, kun painamme hyvin suuria määriä, joten vieraile tässä tapauksessa sivuillamme.

Soita meille

+358 50 5014479

Sidontatyypit ja kirjan koko

 

Tarjoamme kaikenlaisia sidontamuotoja, esim. pehmeäkantinen, sidottu kovakantinen, kierre ja tanskalainen side. Valitsemasi sidostyyppi vaikuttaa kirjan painohintaan, mutta myös kuinka korkea kuluttajahintaaa voit veloittaa. Esimerkiksi: pehmeäkantisissa on alhaisempi painohinta kuin kovakantisissa, mutta kovakantisesta voi veloittaa paljon enemmän.

Kirjan koko on se, mitä kutsutaan leveys x pituus -mittaa. Tavallisen kirjan koko on 135 x 210 mm. Tavallinen taskukirja, niin kutsuttu A-tasku, on kooltaan 110 x 180 mm. Tietenkin suurempi kirja maksaa enemmän kuin pienempi kirja, mutta joskus hintaero ei ole niin merkittävä eri kokojen välillä kuin ehkä luulisi. Jotkin koot soveltuvat paremmin oppikirjoihin, kun taas toiset koot soveltuvat paremmin kuvitettuihin kirjoihin. Jos haluat myydä kirjaasi kaupallisesti, on tärkeää valita oikea kirjan koko.